Sziporkázóan szellemes, imád nagyokat szunyókálni, literszám vedeli a kávét, pillanatok alatt egész lasagna-hegyeket tüntet el, utálja a hétfőket… Boldog, ha nagyot pöcölhet egy pókba, vagy leszaggathatja a postásról a ruhát. Ez Garfield… a világ legmohóbb, legbohókásabb macskája!

Miért annyira vonzó ez a kis gimb-gömb, szókimondó szőrmók? Miért imádják annyian? Egyszerű… Azért, mert mindenki magára ismer benne. Hisz olyan emberi, hiába született macskának.

Ha eszik az alvásról ábrándozik, ha alszik az evésről, csupán egyetlen tornagyakorlatot ismer, az ásítást. Jobban szeretné, ha egy kicsit később kezdődnének a reggelek, amelyekben egyedül a kávét élvezi; a kávét, ami olyan erős, hogy felülsz és ugatni kezdesz tőle. Hát nem olyan, mint bármelyikünk?

A 2022.12.20 után leadott rendelések szállítását már sajnos nem tudjuk vállalni karácsonyig. Az előfizetésekre ez nem vonatkozik, így még ha egy utolsó utáni ajándékra van szükséged, egy Garfield előfizetés tuti jó választás! Megrendelés, fizetés után már csak az ajándékkártyát kell kinyomtatnod, fa alá tenned, és várnod a mosolygós reakciót <3